24 Temmuz 2013 Çarşamba

Advarium


Daha dün yanimda kollarimdaydin
Boynuma sarilip öper koklardin
Seviyorum derken hep özlüyorken

Simdi....
Seni unutmaya ömrüm yetermi
Dön desem tersine dünya dönermi
Gururum askima öyle düsman ki...



Yok bir sitemim nasip değilmiş vuslat... 


Kanımda canımda her yerimde sen ruhumda da ki nymp..Özlememek , üzülmemek ,unutmamak...sıkıntılar olsada , geleceği belkide olmasa da... ahh o ruh... ahh koku... ahh o ten.. 

Hep yanımda olsa ..hiç kavga olmasa.. tatlı sürtüşmeler olsa..ama...
"Ahh be sevgilim senin aşığın senden kaç gündür güzel bir söz bekler , bir şey söylesen de içime sular serpsen..." wtsup da böyle konuşmasak hep"kara götüne kurban olurum , teli kapatıp resmini öptüm.., hani benim güzel kızım.., pamukların en pamuğu aşkların en temizi endişelenme aşkım seni çok seviyorum ve bu ilişkiyi sonsuza dek taşıya bilirim.,Sana göre bie keko olabiliirnm ama Tanrı'ya göre aşkını pıçaklayan bir ninja..." desek... Şimdiye 2 ay kalmıştı..2 ay yanlızca..Neyse..

Sevişmeyi özledim!!! koklaşmayı sigara içip birlikte tribe girmeyi puslu kış gecelerde mahallelerde pusuya yatıp beklemeyi koşarken yere kapanlansada yide de yetişmesi eve geçerkende kahve almayı "orti ben sana nasıl kbr çıkartılır ögreteyim" silsilesini..Sarılıp uyumayı hani yanlızca bir gün olsa "yeter" eski güzelliğin hatrına Çok sular akmasa köprüden kuru kuru yaşasak:)..

Özlemle..Özlemle...